BENVINGUTS/DES!





Un espai per a compartir... converses lleugeres, somriures còmplices, tes aromàtics, tardes tranquil·les...

dimecres, de novembre 19, 2014

Revival

Quan miro fotografies de celebracions antigues, a més de la roba i l'òbvia joventut de cares i cossos, hi ha un altre detall que em fa acabar de situar la data dels esdeveniments: el color de les parets!!
Des que recordo, han anat patint estoicament les transformacions que marcaven les pautes de la casa moderna: als anys 70 parets empaperades amb estampats ben llampats. Als 80 vam arrencar el paper i vam guarnir-les amb un rústic estocat. Als 90, l'estocat va desaparèixer entre sorolls de màquines i núvols de polseguera, per donar pas a la pintura en amables tons pastel. Als 90, els colors van pujar una mica de to, i vam començar a pintar amb blaus, vermells, taronges, grocs...Tot ben vistós!


I al 2000... Volta a empaperar!


M'ha agradat la proposta de l'empresa Inke que dóna una nova dimensió als antics papers de casa de l'àvia, omplint les parets de lleons, estruços, elefants...



Aprofiten papers antics autèntics i amb el kit t'envien la silueta i la cola per enganxar.





Us animeu?

Bon diumenge!






4 comentaris:

matilde* ha dit...

m´encantaaaa!!!ja havia vist aquestes "màgiques composicions de papers estampats" i com a tú, em sembla una idea genial per a casa!!!, un petó vermell...i és un plaer començar la setmana amb el teu blog...ah!, i els fils segur que t´arriben avui!!!un dolç somriure de fada:-)*

Aurora ha dit...

Hermosas fotografias en papel de gran colorido y hermosos dibujos, me gusta el elefante y el àrbol- El empapelado en las paredes con tan bellos temas es una delicia para los sentidos, I 2000....volta empaperar I el 2008 seguiremos con mas colorido! Buena propuesta la de esta empresa. Agradable y hermosa.

Un beso

Aurora



Muchas gracias por visitar mi blog- si, yo tambièn entro en la luz-
Si, tengo bastante de la ambiguedad gallega, pero tambièn mi naturaleza es algo asi- piscis-geminis. :)

Tarongina- (flor de naranjo) que delicia de nombre- Abrazos.

Aurora

matilde* ha dit...

Crec que t´agradarà aquest escriptor: http://jorgelujan.com
petonets!!!*

Anònim ha dit...

quina xulada! m´ha agradat molt la idea, l´arbre és preciós