BENVINGUTS/DES!





Un espai per a compartir... converses lleugeres, somriures còmplices, tes aromàtics, tardes tranquil·les...

dissabte, de setembre 20, 2014

Tucara

Tucara és el nom del nou grup format per Andreas Lutz (ex O'Funk'illo) i Alba Molina (ex cor de O'Funk'illo, ex Las Niñas i fenomen de dona que van dur al món Lole i Manuel). Després d'un temps de caminar cadascun pel seu compte, aquests dos sevillans s'han retrobat i han gravat un CD on fan una fusió de jazz, flamenc, funky, música brasilera... Hi han inclós la versió de Can't take my eyes off you que l'Alba va gravar per la campanya de turisme de la Junta d'Andalusia. Us sona?




S'han fet un munt de versions d'aquest tema, però crec que aquesta de Frankie Valli és l'original.

5 comentaris:

Aurora ha dit...

Hermosa de verdad- la recuerdo de cuando era una jovencita- la tengo ( no se muy bien donde) en vinilo de la època de la pera cantada por un frànces ( no era el maravilloso Aznavour ) es una canciòn preciosa que me trae muchos y agradables recuerdos- gracias Montse !
Esta versiòn cantada con ese toque flamenco es genial.

Besos

Aurora

tarongina ha dit...

Vaya, en francés si que no la he escuchado... Voy a ver si la encuentro por yotube :D...

A mi también me trae buenos recuerdos... A nuestro entrenador de atletismo le gustaba mucho y siempre la llevaba en el coche los sábados por la mañana cuando nos recogía... Y después del esfuerzo... una coca-cola y patatas fritas!!! Uiii, qué tiempos... debía tener 11-12 añitos... :D !!!!

Muchos besos

matilde* ha dit...

M´ha encantat Montse!!!!és tot un plaer entrar sempre al teu blog...i guaita tú! no savia que feies atletisme als 12 anys!jo l´adorava!!!!encara que no hi vaig poder fer molt, però sempre, sempre m´ha encantat l´esport i la dansa...d´ahí que semble una mica "mico", jeje...divertit joc de paraules. Mil petonets per al teu dia, plens de rialles de fada!mmmmmmmuà!:-)*

matilde* ha dit...

Per cert, li he passat la teva adreça del blog a Luís, a veure si s´anima i t´escriu...jeje, com jo li he dit, de vegades, el meu és massa "magic mundo gominola" per als xicons, però jo l´adoro tal com és, així de dolç, naïf i acolorit!serà que mire sempre així la vida amb tota la seva bellesa i llum, mmmmmmmmmmmmmmmmuà!:-)*

Aurora ha dit...

Hola Tarangina.

La cantaba un frances ( creo que es frances ) era Matt Monroe. Como ves es del tiempo de la pera.

Besos

Què tal Ibiza? divina supongo. Tengo amigos por ahi.