BENVINGUTS/DES!





Un espai per a compartir... converses lleugeres, somriures còmplices, tes aromàtics, tardes tranquil·les...

dissabte, de setembre 20, 2014

Here comes the sun !


Després de setmanes de pluja i boira, el primer dia del 2009 ens ha regalat amb aquests rajos de sol que s'escolen per la finestra de l'estudi...





Ens ha passat com als habitants dels països nòrdics, no hem pogut evitar aixecar totes les persianes ben amunt i sortir a celebrar-ho !!!




Que tingueu molt bon dia!!!

6 comentaris:

Aurora ha dit...

Màs para festejar :) el primero de año y esos rayitos hermosos de sol entrando por la ventana- guay de todo !!! por acà hace unos dìas llovio y llovio cuanto quiso-pero el sol hizo su presencia y todo se ilumino- no es que la lluvia no este bien, claro que esta bien- es necesaria, pero el SOL es la vida en toda su expresiòn. Siii, ya lo se, el agua tambièn- pero yo soy una enamorada del Sol ( serà por que tengo mucha agua en mi carta )
Viva el solete !!! y Feliz Año Nuevo a pleno sol.

Besos Montse y compañia.

Aurora

Enric Batiste ha dit...

últim i darrer intent:

aquest enllaç sí que funciona bé:

http://es.getalyric.com/escuchar/c7p4IKKV0H4/joan_manuel_serrat_cremant_nuvols

Llença els anteriors

salut y sol,

enric

maragda ha dit...

Quin goig d'estudi per poder treballar, i amb aquest sol solet!
BON ANY NOU!

tarongina ha dit...

Hola Aurora!! Pues sí, como tu reconozco que la lluvia hace falta, pero esos rayitos de sol, que alegria dan...!!! Muchos besos soleados para A Coruña :-)

tarongina ha dit...

Enric! La tercera ha estat la bona...!!! Gràcies per aquest preciós regal sonor. Dels discos més recents de Serrat és una de les cançons que més m'agrada.

Una abraçada!

tarongina ha dit...

Ei Quinta...!!! L'estudi encara s'ha d'acabar d'organitzar una miqueta, però la veritat és que és fantàstic poder tenir un espai propi per poder organitzar tots els llibres, papers i paperets, i no haver d'estar-los buscant per tota la casa.
Una abraçada ben assolellada!