BENVINGUTS/DES!





Un espai per a compartir... converses lleugeres, somriures còmplices, tes aromàtics, tardes tranquil·les...

dissabte, de setembre 20, 2014

Belibi (al meu cor)

Com sabeu, aquest pretén ser un blog de temàtica lleugera, però la realitat és la que és, i hi ha fets que ens colpegen l'ànima i no ens deixen indiferents.
En el post anterior us parlava del músic israelià David Broza i, en vista del últims i tristos esdeveniments que s'han produït aquest gener en l'eterna pugna entre palestins i israelians que lamentablement sembla no tenir fi, el fet de conèixer gent d'ambós pobles que encara té esperança i aposta pel diàleg i l'entesa ens aporta un petit bri de llum i esperança.
En aquest sentit, David Broza és un pacifista convençut que forma part de l'organització Paz Ahora on diferents artistes i intelectuals israelians i palestins treballen per obrir vies de comunicació entre ambdues cultures.
Una mostra la tenim a la col·laboració que David fa amb el músic palestí Said Murad en el seu disc Parking completo. La cançó "Belibi" parla del sentiment que tots dos pobles comparteixen vers la seva terra, la mateixa terra... Us convido a escoltar-la.
Tant de bo la seva veu es faci sentir enmig de l'eixordament de les bombes i els plors de les criatures.



Queda dit!

4 comentaris:

maragda ha dit...

Hola guapíssima, ja et trobàvem a faltar... Si passes pel nostre bloc tenim un regalet per a tu. Petons!

Enric Batiste ha dit...

Hola, Montse

Totalment d'acord amb tu. Et convido a veure i escoltar els pots del 17 i 18 de gener de "espacios para empezar el día".

Un altra cosa: vas rebre el vídeo sobre l'educació 2.0 que et vaig enviar?

petoNETS,

enric

tarongina ha dit...

Holaaa!!!

Disculpeu aquest silenci. Els reis, entre d'altres cose bones també em van portar una bona grip, però de seguida us faig unes visites i em poso al dia...

Una abraçada

木須炒餅Jerry ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.