BENVINGUTS/DES!





Un espai per a compartir... converses lleugeres, somriures còmplices, tes aromàtics, tardes tranquil·les...

dissabte, de setembre 20, 2014

Amb les maletes a punt


Aquest 2008, al sorteig del sopar de Nadal de l'empresa em va tocar aquesta maleteta vermella que veieu a la foto i que fa tan de goig... És la primera vegada que em toca alguna cosa, i ha estat una maleta... Podria ser un senyal que comença un nou any viatger, no ho creieu ;-)?


El que és un viatger empedreït és el músic de qui us volia parlar avui, en David Broza.
Va néixer a Haifa, Israel, va créixer a Madrid, i després de tornar al seu país per fer la mili ha estat voltant per tot el món amb les seves cançons. A Israel és un cantautor molt reconegut i va ser dels primers a versionar a Serrat, Ibañez o Manzanita a l'hebreu. Actualment viu a cavall entre Israel, Espanya i Estats Units... Sempre amb les maletes a punt.

Potser alguns de vosaltres el recordareu cantant la capçalera de la sèrie "Raquel busca su sitio", amb lletra de Jorge Drexler. Potser us sonarà més la balada "El hijo de las nubes" de la pel·lícula "Padre Coraje", aquest cop amb lletra de Javier Ruibal.

I potser a alguns no us sonarà de res... Per això us convido a que l'escolteu i que gaudiu de tota la força i l'energia dels seus directes, amb aquest viatjer tema de "Me voy" del seu disc Parking Completo (2004).



4 comentaris:

maragda ha dit...

Quina maleta! doncs noia, un any que va venir una amiga boliviana per cap d'any a casa i vam fer una tradició de la seva terra (amb una maleta amunt i avall...) no vam parar de viatjar, tota la família! hahaha. Quin any que t'espera!
La música l'escoltaré en un moment que no molesti als veïns per l'hora que és...
He donat de menjar als peixets, estaven una mica afamats,els pobrissons, se m'han menjat tot l'àpat del dinar de reis que tenia preparat, però no t'amoïnis que per a la parentela ja improvitzaré alguna sopa "teresita" ;)
Una abraçada

MiKiMoNo ha dit...

Pues sí, que te regalen una maleta es que te regalen la ilusión para usarla en mil viajes. Espero que tengas un 2009 con destinos alucinantes!

Aurora ha dit...

Bonita maleta, con mi color preferido :) Enhorabuena por el premio Montse !
Muy buena la canciòn de David- no la conocia- ya tengo el ojo puesto en este "parking completo!.

hmnnnnn...con lo lindo que es viajar y conocer sitios, gentes, costumbres- pero me gusta siempre tener un lugar donde regresar y que sea mi hogar- es decir, que la maleta vuelva a su sitio.

Besotes grandes

Aurora

matilde* ha dit...

Hola guapíssima!!!què bé!!!una maleta i vermelleta!!!segur, segur que et porta bons presagis de viatges i noves aventures...sona fantàstic!!!...avui m´ha escrit un noi al blog que es deia LA CULLERA TARONJA i m´ha recordat de seguida a tú, així que aquí estic per a fer-te una visita i enviar-te el meu dolç i daurat dels meus somriures de fada:-)...bona nit preciosa!!!i que vagi genial la teva setmana per ahí dalt!!mmmmmmuà!!!!:-)*