BENVINGUTS/DES!





Un espai per a compartir... converses lleugeres, somriures còmplices, tes aromàtics, tardes tranquil·les...

dimarts, de gener 28, 2014

Senioritas



Per a molts ja han arribat les desitjades vacances i a l'hora de sortir de casa, cal deixar-ho tot lligat i ben lligat: qui regarà les plantes, qui donarà menjar al gat, qui recollirà el correu... I per a aquells que pateixin per les coses de valor que hagin pogut acumular, sempre poden recórrer a Senioritas, un "servei de seguretat" a temps complet, totalment gratuït i que a molts pobles es practica de manera totalment espontània.



Per què contractar una costosa instal·lació d'alarmes, etc., quan tenim aquella veïna que tot l'any fa mitja davant de la finestra i coneix de primera mà els horaris i costums de tot el veïnat? Millor deixar-li el telèfon a ella: si hi ha un moviment estrany segur que el detecta!







Tenint present la curosa i esforçada tasca d'aquestes veïnes, el col·lectiu portuguès CC han fet aquest muntatge amb molt d'humor, que m'ha fet riure i m'ha portat molts records...




Vist a flores en el ático

MOLT BON ESTIU!!!

2 comentaris:

Aurora ha dit...

Ay!!! Tarongina me has hecho reir un montòn !!!! :)))))
Es cierto para que se necesita vigilancia cuando estas estas lindas vecinas que no se "pierden" nada y lo saben todo :)))

Un beso grande y feliz de verte de nuevo.

Màs besos

Aurora

tarongina ha dit...

Hola Aurora! Sí yo también me divertí mucho cuando vi el montaje. Lo bueno es que al principio las señoras ignoraban que ese cartel colgaba bajo sus ventanas... :D !!

Besos fresquitos y buen agosto!!