BENVINGUTS/DES!





Un espai per a compartir... converses lleugeres, somriures còmplices, tes aromàtics, tardes tranquil·les...

dimarts, de gener 28, 2014

L'Atelier del Raval

foto extreta de: minube.com


Al Carrer de la cera núm 1 del barri del Raval (Barcelona), i sota un antic cartell de "Peluquería de señoras" podem trobar aquesta botiga que la Ruth, la seva propietària, ha anat bastint entre fermalls, arracades, llanes, botons, teixits, colors... i molta imaginació i creativitat. L'atenció és excel·lent, i el que hi podem trobar també. Els treballs de costura i teixit que fa la Ruth estan cuidats fins al mínim detall.


Aquest matí de diumenge, potser trastocada pel canvi d'hora, i davant l'estupor del meu company i del gat, que de tant canviar-me, no sabien si anava o tornava, he improvisat una petita desfilada perquè pugueu veure algunes de les meves adquisicions:




Tot és de la marca "petit pois", la dels treballs que confecciona la mateixa Ruth. La "bufanda" o braga de llana la vaig comprar al gener, i la verda i la bossa, aquest dissabte, quan vaig anar al curs de feltre, que em va encantar i del que ja us en parlaré en una propera entrada...

La bossa és una delícia, a la foto no es pot apreciar bé, però té uns acabats preciosos i de dins està tota folrada de la mateixa tela estampada de la solapa. I creieu-me que, pel treball i l'estona de dedicació que hi ha, no és gens cara!

A més de tot això, l'Atelier és un espai actiu on contínuament s'organitzen cursos de manualitats i tècniques diverses per a adults i per a nens. Al seu web podeu trobar quins són els propers...

BON DIUMENGE!!!

6 comentaris:

Ruth ha dit...

Moltes gràcies per les teves paraules!
Ara toca posar en pràctica tot el que vas aprendre, eh!?
Fins aviat!
;)

Aurora ha dit...

Hola Montse !

Que bonita bolsa, o bolsito- me encanta !! a mi me gustan mucho las cosas asi, la bufanda tambien es muy maja, original. Làstima no estar en Barcelona para poder ver todo mejor. Pero me acerco ahora mismo a su web y echo un vistazo, seguramente se puede comprar on line- Gracias por compartir tantas cosa novedosas y lindas.

Un besote para ambos ( y una caricia para el Shiva )

Aurora

Mercè ha dit...

Montse,
Però que mona que estas amb aquest bolset, de debó. A veure si demà m'expliques tot això!! Una abraçada.

tarongina ha dit...

Hola Ruth! Ja tinc ganes de posar-ho en pràctica, ja... A veure si aquesta Setmana Santa em puc comprar les eines i "mans a l'obra"!

tarongina ha dit...

Aurora!

Creo que tienda virtual no tienen, pero tu te haces una buena lista y si vienes un par de días por Barcelona, aprovechas...

Hay un par de tiendas más que seguro te van a encantar... Ya te diré :D

Besos

tarongina ha dit...

Hola Mercè!!! Gràcies :D!
Ja t'explicaré ja...

Abraçades,

Montse