BENVINGUTS/DES!





Un espai per a compartir... converses lleugeres, somriures còmplices, tes aromàtics, tardes tranquil·les...

dimarts, de gener 28, 2014

Fa una caminadeta?






El cap de setmana passat, aprofitant una treva entre ruixat i ruixat, vam fer una caminadeta pel camp amb una molt bona amiga...


Amb ella ens uneixen moltes vivències i aficions, i una d'elles és la mania de sortir sempre amb la càmera a la butxaca: s'ha d'estar preparat per si ens topem amb algun moment per immortalitzar!


Així que, sense haver de dir-nos res, quan totes dues ens vam trobar al punt acordat, cada una anava ben preparada amb la seva càmera i disposada per a l'acció :D !


Amb d'altres amics, ens sabem contenir... (no patiu) però, nosaltres dues soles? És la BOGERIA... A tot li trobem el punt!


Només va ser una hora i mitja, però hi vam treure partit...


Aquí teniu el "making off", mirant de lluny, de prop, buscant "localitzacions"...:




I aquí alguns dels resultats:





Els "angelets" ja els duiem de casa... El ramat d'ovelles va ser improvisat ;D

BONA SETMANA!!!

1 comentari:

Aurora ha dit...

Hola Tarangina !!

Linda caminata, llena de color e imprevisto. Yo tambien soy de las que camara en mano ( la del mòvil ) inmortalizo muchas cosas a mi paso, o a nuestro paso, segun sea, si salgo yo solo o acopañada :) una puesta de sol, unas hormiguitas...unas flores lindas, siempre encuentro cosas a mi alrededor que me maravillan, y veo que a ti te paso lo mismo. Eso es lindo !!! Muy hemoso post Montse-
Tenemos unos dias preciosos y estamos disfrutando del sol y la playa, se nos aproxima la Feria Medieval ya te contare ( tengo ganas de comparme muchas cosas.. :)

Muchos besos para ti y para Paco y un achuchon para Shiva.

Aurora